تاکنون در این بخش، تنها به بررسی تأثیر سرویس آرکوپال ایرانی بر درک یک نوشیدنی، یعنی شراب پرداخته ایم. با این حال، میتوان انتظار داشت که حداقل برخی از یافتههایی که در مورد شراب مشاهده شده است، به سایر دستههای نوشیدنیها، مانند قهوه نیز تعمیم یابد.
شیفرشتاین دریافت که پاسخ شرکت کنندگان سایت پلیس فتا به ویژگی های مختلف نوشیدنی ها (چای و نوشابه) به نوع فنجان استفاده شده بستگی دارد.
در همین حال، همچنین گزارش داده است که 47.5 درصد افراد بیشتری دریافتند که نوشیدنیهای غیرالکلی یکسان زمانی که از لیوان آبی «سرد رنگ» مصرف میشوند در مقایسه با لیوان زرد «گرم» (تنها 15 درصد) تشنگی بیشتری دارند.
نوشیدنی از لیوان زرد برای رفع تشنگی بیشتر). به طور مشابه، کریشنا و انگشتر دخترانه نشان دادهاند که نمونههای آبی که در فنجانهای پلاستیکی سست سرو میشوند، زمانی که شرکتکنندگان قادر به لمس یا نگهداشتن فنجان در مقایسه با زمانی که بودند، کیفیت بالاتری دارند (حدود 8 درصد بیشتر).
در اینجا مجدداً می توان از مفهوم انتقال حس برای توضیح اثرات مشاهده شده استفاده کرد چه «سرد» از رنگ فنجان باشد و چه «ارزان» از خواص مواد فنجان.
هر بار به نظر می رسد که ویژگی (اعم از حسی، احساسی یا ارزشی) ظروف غذاخوری زمان پخت لپه از فنجان (کارد و چنگال یا بشقاب) به غذا یا نوشیدنی منتقل می شود.
بطری و ظروف چاشنی
با در نظر گرفتن ظروف چاشنی (مثلاً بطری های سس کچاپ)، افراد در رابطه با شکل و مواد چنین بطری هایی ارتباط بسیار خاصی دارند که ممکن است بر درک آنها از غذا و نوشیدنی تأثیر بگذارد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.