از زمان های قدیم خواص مفید خرما شناخته شده است. اعتقاد بر این بود که آنها نه تنها کاملاً اشباع می شوند و قدرت می بخشند، بلکه بر قدرت مردانه تأثیر می گذارند.
همچنین امید به زندگی را افزایش می دهند. این میوه ها سرشار از مس، آهن، منیزیم، روی، منگنز، پتاسیم، کلسیم و ویتامین های A، C، B1، B2، B6 هستند.
آنها حاوی 23 نوع اسید آمینه هستند که در بیشتر میوه ها وجود ندارند. آنها دارای محتوای کالری نسبتاً بالایی هستند – 274 کیلو کالری در هر 100 گرم خرمای مضافتی مشکین . با وجود مقدار زیادی کربوهیدرات، می توان آنها را به عنوان جایگزینی برای شیرینی ها در رژیم غذایی گنجاند.
ورونیکا خووانسکایا، متخصص تغذیه به ریانووستی گفت: خرما حاوی چندین نوع آنتی اکسیدان است که می تواند از ابتلا به برخی بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی، سرطان، بیماری آلزایمر (کاهش التهاب و جلوگیری از تشکیل پلاک در مغز) و دیابت کمک کند.
شواهدی وجود دارد که خرما به سلامت استخوان ها کمک می کند و به کنترل سطح قند خون کمک می کند، اما این اثرات به خوبی شناخته نشده است.
میوه ها به مبارزه با عفونت های ویروسی و همچنین تسکین سرفه و رفع خلط کمک می کنند. آنها یک اثر تقویت کننده کلی دارند، قادر به تن دادن و قدرت دادن هستند. خرما برای کم خونی، فشار خون، برای فعالیت مغز مفید است، برای قلب، کلیه ها و کبد اثر مفیدی دارد.
با وجود تمام خواص مفید، خرما می تواند مضر باشد و تعدادی منع مصرف داشته باشد.
مصرف زیاد این میوههای خشک میتواند باعث برخی مشکلات گوارشی مانند نفخ، سوء هاضمه یا اسهال شود. آلرژی به آنها نادر است، اما اتفاق می افتد.
با توجه به شاخص گلیسمی بالا و محتوای قند بالا (60 تا 65 درصد در میوه های خشک)، برخی از متخصصان توصیه می کنند که از مصرف خرما به طور کلی برای افراد دیابتی خودداری کنند.
علاوه بر این، هر فردی باید مصرف خود را محدود کند و بیش از 15 عدد در روز نخورد، در غیر این صورت محصول به جای سود به بدن آسیب می رساند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.